Massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi. Massagen arbejder med kroppen på en måde, der styrker kroppens naturlige processer. Massage er bl.a. gavnligt ved muskelspændinger, musearme, myoser, stress, hovedpine og dårligt kredsløb.


En behandlende massageform der bl.a. virker stress-reducerende. Massagen foregår med brug af olie, du skal afsætte 50 - 60 min. til en helkrops-massage og 25- 30 min. til en delbehandling inkl. omklædning.

Terapeutisk og mindful massage

 - behandlende, stress- og sygdomsforebyggende


nit er den primære byggeblok til hjemmesider. Hvis du vil ændre dette afsnit, skal du blot dobbeltklikke her eller klikke på Rediger tekst. Du kan også ændre typografien her. Hvis du trækker i teksten, flyttes afsnittet også på siden.

 ...forvent lidt mere . . .

Massage på jobbet er en win-win-situation for medarbejder og virksomhed


Massage forebygger sygdom og fravær, og giver mere tilfredse, glade og dermed mere effektive medarbejdere. Massagen er skattefri for medarbejderen, hvis der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade fx massage til lindring eller forebyggelse af museskader eller andre arbejdsskader, og det er tilfældet på langt de fleste arbejdspladser i dag.


Massage på jobbet er et økonomisk attraktivt personalegode. Firmamassage kan tilbydes på en måde hvor medarbejderne helt eller delvist selv finansierer ordningen, og de omkostninger virksomheden måtte have er fuldt ud fradragsberettiget.


Ring og hør nærmere om de forskellige økonomiske løsninger og tag evt. også en snak med revisoren om, hvad der er den bedste løsning i Jeres virksomhed. - Du kan også læse mere på  Skat.dk


Jeg tilbyder individuelle behandlinger

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i Fysiurgisk-, Bindervævs- og Idrætsmassage og har efterfølgende taget kurser i  bl.a. Triggerpunkter, Yogamassage og Stolemassage. I marts 2017 blev jeg Certificeret Hydrotherm behandler, som en af de første i Danmark.


Jeg tilbyder individuelle behandlinger, hvor jeg kombinerer min viden om forskellige massageteknikker med kroppens anatomi og fysiologi samt min viden om stressforebyggelse fra mit arbejde som stresscoach, terapeut og mindfulness instruktør.


TAKE A BREAK MASSAGE KAN UDOVER AT VÆRE BEHANDLENDE I FORHOLD TIL SMERTER OG SPÆNDINGER I KROPPEN, OGSÅ ANVENDES SOM EN MENTAL OG MEDITATIV PAUSE I EN PRESSET OG TRAVL HVERDAG, HVOR DU TILLADER DIG SELV AT KOMME VÆK FRA HOVEDET OG NED I KROPPEN