Terapeutisk og mindful massage

 - behandlende, stress- og sygdomsforebyggende

Massage på jobbet er en win-win-situation for medarbejder og virksomhed

Massage forebygger sygdom og fravær, og giver mere tilfredse, glade og dermed mere effektive medarbejdere. Massagen er skattefri for medarbejderen, hvis der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade fx massage til lindring eller forebyggelse af museskader eller andre arbejdsskader, og det er tilfældet på langt de fleste arbejdspladser i dag.

Massage på jobbet er et økonomisk attraktivt personalegode. Firmamassage kan tilbydes på en måde hvor medarbejderne helt eller delvist selv finansierer ordningen, og de omkostninger virksomheden måtte have er fuldt ud fradragsberettiget.

Ring og hør nærmere om de forskellige økonomiske løsninger og tag evt. også en snak med revisoren om, hvad der er den bedste løsning i Jeres virksomhed. - Du kan også læse mere på  Skat.dk

Jeg tilbyder individuelle behandlinger

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i Fysiurgisk-, Bindervævs- og Idrætsmassage og har efterfølgende taget kurser i  bl.a. Triggerpunkter, Yogamassage og Stolemassage. I marts 2017 blev jeg Certificeret Hydrotherm behandler, som en af de første i Danmark.

Jeg tilbyder individuelle behandlinger, hvor jeg kombinerer min viden om forskellige massageteknikker med kroppens anatomi og fysiologi samt min viden om stressforebyggelse fra mit arbejde som stresscoach, terapeut og mindfulness instruktør.

Når I vælger mig til jeres firmamassageordning, kan I forvente lidt mere . . .

TAKE A BREAK

MASSAGE KAN UDOVER AT VÆRE BEHANDLENDE I FORHOLD TIL SMERTER OG SPÆNDINGER I KROPPEN, OGSÅ ANVENDES SOM EN MENTAL OG MEDITATIV PAUSE I EN PRESSET OG TRAVL HVERDAG, HVOR DU TILLADER DIG SELV AT KOMME VÆK FRA HOVEDET OG NED I KROPPEN

Kontakt mig

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi. Massagen arbejder med kroppen på en måde, der styrker kroppens naturlige processer. Massage er bl.a. gavnligt ved muskelspændinger, musearme, myoser, stress, hovedpine og dårligt kredsløb.

En behandlende massageform der bl.a. virker stress-reducerende. Massagen foregår med brug af olie, du skal afsætte 50 min. til en helkrops-massage og 25 min. til en delbehandling inkl. omklædning.

Hydrotherm behandling

Hydrotherm er verdens første 3-dimensionelle massageform. Her ligger du på puder, der er fyldt med 38 grader vamt vand. Hele behandlingen foregår mens du ligger på ryggen.

Læs mere her HYDROTHERM

Private aftaler

Du kan som privatperson booke en eller flere behandlinger. Du kan booke en enkelt behandling og du kan købe klippekort til 3 eller 5 behandlinger, som kan hjælpe dig med at overholde dine aftaler med dig selv.

Jeg kører også ud i forbindelse med arrangementer når blot I er 4 personer eller derover, der vil mødes og have minimum 4 * 50 minutters massage. Du kan skrive eller ringe til mig. Få alle kontaktoplysninger ved at følge KONTAKT-linket ovenover.

Følge med i tilbud og afbud på min side på FaceBook: Din Krop Lyver Ikke

Kontakt oplysninger

Praksisadresse
Vandtårnsvej 62A, 1.sal nr.11
2860 Søborg

Nyhedsbrev

×
Booking
Ring op
Menu