Hydrotherm behandling

Hydrotherm er verdens første 3-dimensionelle massageform. Her ligger du på puder, der er fyldt med 38 grader vamt vand. Hele behandlingen foregår mens du ligger på ryggen. Massageformen er derfor særligt velegnet til personer, der ikke bryder sig om eller ikke kan ligge på maven. Underlaget med det varme vand bidrager til at blødgøre spændinger og gør, at du kan slappe endnu mere af under hele behandlingen. Systemet gør, at behandlingen på bagsiden af kroppen kan lade sig gøre, mens du ligger på ryggen, sådan at hele behandlingen foregår uden afbrydelser. Du undgår at skulle vende dig rundt, og du undgår at skulle ligge på maven med ansigtet i et hul. Med hydrotherm oplever du et helt særligt flow, der er med til at gøre behandlingen unik.

Behandlingen har de samme gode egenskaber som fysiurgisk massage, og er velegnet til alle, der ønsker at forkæle sig selv lidt ekstra i forbindelse med massagebehandling. Derudover er behandlingsformen også velegnet til gravide og til mennesker, der af en eller anden grund ikke kan ligge på maven. Behandlingen er blid og dybdegående på sammen tid.

Udover at det er en fantastisk behagelig og skøn massageform, så er det også en massageform, der anbefales af Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med kræftbehandlinger. - Du kan læse med om, hvad Kræftens Bekæmpelse skriver om massage og kræftbehandling ved at følge linket: Massage og kræftbehandling.

I forbindelse med sygdom, bør du selvfølgelig altid tale med din læge om, hvorvidt massage vil kunne være til gavn for dig i din situation.

Behandling, velvære og kropsbevidsthed

Jeg er som en af de første i Danmark Certificeret Hydrotherm behandler.

Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i Fysiurgisk-, Bindervævs- og Idrætsmassage og har efterfølgende taget kurser i Triggerpunkter, Yogamassage og Stolemassage.

Jeg tilbyder primært hydrotherm behandlinger, alene eller kombineret med samtale og mindfulness øvelser.

Book tid her

Mindful massage

Mindfulness massage er til dig, der ønsker at sætte fokus på særlige fysiske eller psykiske områder, og som ønsker en guidning for at opnå en lidt dybere ro, tilstedeværelse og nærvær under behandlingen. Behandlingen starter og afsluttes med samtale og evt. åndedræts- eller mindfulness øvelser.

Mindfulness massage er særlig velegnet i perioder, hvor du har brug for at komme mere i kontakt med dig krop.

Kontakt oplysninger

Praksisadresse
Vandtårnsvej 62A, 1.sal nr.11
2860 Søborg

Nyhedsbrev

×
Booking
Ring op
Menu