Hydrotherm behandling

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Din Krop Lyver Ikke  v/Lfogtmann - Udsigt til indsigt

_________________________________________________________________________________________________________________________________


Jeg er som en af de første i Danmark

Certificeret Hydrotherm behandler.


Jeg er uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør i Fysiurgisk-, Bindervævs- og Idrætsmassage og har efterfølgende taget kurser i Triggerpunkter,

Yogamassage og Stolemassage.Jeg tilbyder primært hydrotherm behandlinger, alene eller kombineret med samtale og mindfulness øvelser.


Jeg tilbyder også  25, 50 og 80 minutters behandlinger med  fysiurgisk massage.

- - - - - -


Behandling

Velvære

Kropsbevidsthed

Mindful massage

Mindfulness massage er til dig, der ønsker at sætte fokus på særlige fysiske eller psykiske områder, og som ønsker en guidning for at opnå en lidt dybere ro, tilstedeværelse og nærvær under behandlingen. Behandlingen starter og afsluttes med samtale og evt. åndedræts- eller mindfulness øvelser.

Mindfulness massage er særlig velegnet i perioder, hvor du har brug for at komme mere i kontakt med dig krop.


Hydrotherm behandling                         

Hydrotherm behandling

Hydrotherm er verdens første 3-dimensionelle massageform. Her ligger du på puder, der er fyldt med 38 grader vamt vand. Hele behandlingen foregår mens du ligger på ryggen. Massageformen er derfor særligt velegnet til  personer, der ikke  bryder sig om eller ikke kan ligge på maven. Underlaget med det varme vand bidrager til at blødgøre spændinger og gør, at du kan slappe endnu mere af under hele behandlingen. Systemet gør, at behandlingen på bagsiden af kroppen kan lade sig gøre, mens du ligger på ryggen, sådan at hele behandlingen foregår uden afbrydelser. Du undgår at skulle vende dig rundt, og du undgår at skulle ligge på maven med ansigtet i et hul. Med hydrotherm oplever du et helt særligt flow, der er med til at gøre behandlingen unik.  Behandlingen har de samme gode egenskaber som fysiurgisk massage, og er velegnet til alle, der ønsker at forkæle sig selv lidt ekstra i forbindelse med massagebehandling. Derudover er behandlingsformen også velegnet til gravide og til mennesker, der af en eller anden grund ikke kan ligge på maven. Behandlingen er blid og dybdegående på sammen tid.


Udover at det er en fantastisk behagelig og skøn massageform, så er det også en massageform, der anbefales af Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med kræftbehandlinger. - Du kan læse med om, hvad Kræftens Bekæmpelse skriver om massage og kræftbehandling ved at følge linket:

 Massage og kræftbehandling.


I forbindelse med sygdom, bør du selvfølgelig altid  tale med din læge om, hvorvidt massage vil kunne være til gavn for dig i din situation.

Lene Fogtmann

Certifiseret Stresscoach,  Master Coach & Psykoterapeut

Mindfulness instruktør, Lægeeksamineret Fysiurgisk MassørIndividuelle samtaler - Workshops - Foredrag

Stresscoaching - Coaching - Psykoterapi

Kropsdynamik -bioenergetik - Mindfulness Fysiurgisk Massage -Hydrotherm behandling


Følg mig på Facebook og LinkedIn


Følg med i nyheder, udbud, tilbud og datoer for åbne mindfulness kurser, workshops og afbudstider.


Følg nedenstående links:

Kontakt oplysninger


Mobil: +45 40 55 49 20

Email: info@dinkroplyverikke.dk


Praksisadresse

Vandtårnsvej 62A, 1.sal nr.11

2860 Søborg

© Copyright 2017 All Rights Reserved