Coaching & terapi

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Din Krop Lyver Ikke  v/Lfogtmann - Udsigt til indsigt

_________________________________________________________________________________________________________________________________

COACHING & TERAPI

Jeg støtter mennesker til at skabe bedre balance i livet mellem arbejde og fritid, krop og psyke, følelser og adfærd.- Jeg har specialiseret mig i håndtering af livskriser, stress,  personlig ledelse, forandrings-processer og mindfulness. Jeg træner mennesker til nærvær og bevidst opmærksomhed med udgangspunkt i følelsesmæssig Intelligens.


Min faglighed er primært fundamenteret i biopsykologi, følelsesmæssig intelligens, adfærdsforskning, bioenegertik, kognitions- og personlighedspsykologi, samt mine erfaringer fra egne klienter i selvudviklingsforløb, og som rådgiver for mennesker i krise og sorg.


Alle kan opleve perioder med tvivl, fastlåshed eller ondt i livet,

og vil kunne  drage nytte af coaching og terapi


Behovet for coaching og terapi  kan opstå i forbindelse med livskriser i en eller anden form, som fx. skilsmisse, arbejdsløshed, sorg, udfordringer i parforholdet, med forældrerollen eller andet. Men der behøver ikke altid være tale om "følelsesmæssige kriser" på den måde. Det kan også være følelsen af fx. at sidde fast i negative tanke- og handlemønstre, eller du kan bruge coaching og terapi til at tage temperaturen på din livskvalitet på forskellige livsområder.


Mine metoder

Jeg anvender primæt samtale i forbindelse med coaching og terapi. "Samtale" er andet end blot at snakke sammen. Indenfor begrebet samtale anvender jeg en række forskellige teknikker, der har til formål at støtte dig bedst muligt. Når det er hensigsmæssigt, anvender jeg psykodynamiske og kropsdynamiske øvelser.

Helt gennemgående arbejder jeg ud fra nogle analytiske værktøjer, der udspringer fra biopsykologien*, og som tager højde for dels vores biologiske arv - det vi som mennesker, er født med, og vores sociale arv - det vi har lært gennem vores opvækst og gennerelle livserfaring. Det er et stærkt værktøj, der kan ret præcist kan guide  dig til den adfærd du skal træne, for at kunne opnå de følelser, du gerne vil have.


 • Samtale teknikker

Dialog -  Analytisk - Anerkendende - Narrativ/Kognitiv coaching -Fokusering - Klinisk - Dybdepsykologisk

 • Psykodynamiske metoder

Mindfulness øvelser - Oplevelsesorienterede øvelser - Gestalt terapi - Psykospil

 • Kropsdynamiske metoder

Bioenergetik - Åndedrætsregulerende træning

Balance

Krop - Psyke

Følelser - Fornuft

 • Livskriser
 • Stress
 • Sorg
 • Ensomhed
 • Parforhold
 • Seksualitet
 • Personlig lederskab
 • Selvudvikling
 • Forandring


* Som grundlæggende analytisk værktøj anvender jeg en biopsykologisk model udarbejdet af den videnskabelige forskning, som adfærdsbiolog Paul MacLean fra National Institute of Mental Health i USA blev nomineret til nobelprisen for i 1985.

HELE MENNESKER - HELE DAGEN - HELE LIVET                 BALANCE I LIVET                 KROP - PSYKE - FØLELSER - FORNUFT

Lene Fogtmann

Certifiseret Stresscoach,  Master Coach & Psykoterapeut

Mindfulness instruktør, Lægeeksamineret Fysiurgisk MassørIndividuelle samtaler - Workshops - Foredrag

Stresscoaching - Coaching - Psykoterapi

Kropsdynamik -bioenergetik - Mindfulness Fysiurgisk Massage -Hydrotherm behandling


Følg mig på Facebook og LinkedIn


Følg med i nyheder, udbud, tilbud og datoer for åbne mindfulness kurser, workshops og afbudstider.


Følg nedenstående links:

Kontakt oplysninger


Mobil: +45 40 55 49 20

Email: info@dinkroplyverikke.dk


Praksisadresse

Vandtårnsvej 62A, 1.sal nr.11

2860 Søborg

© Copyright 2017 All Rights Reserved