Om mig

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Din Krop Lyver Ikke  v/Lfogtmann - Udsigt til indsigt

_________________________________________________________________________________________________________________________________

OM MIG &

MIN BAGGRUND

Fremtidige kurser og workshops

Januar

22

Workshop + samtaler - Vejen til bedre Livskvalitet

Denne workshop forløber over 6 uger og er en kombination af 2 * workshops i en gruppe på max 5. personer + 4 individuelle coaching samtaler. Datoen for den indledende workshop er den 22. januar  2019 og datoen for den afsluttende workshop er den 12. februar 2019 -  coaching samtaler aftales individuelt.

Pris Kr. 3.200, - pr. person

Lene Fogtmann

Født i Esbjerg den. 14. december 1963


Jeg arbejder i dag som behandler, underviser, instruktør og rådgiver i min egen virksomhed med coaching, terapi, mindfulness og massage. Jeg har enkelte konsulentjob, med rødder tilbage i mit tidligere virke som projektleder og underviser indenfor IT, der kan du læse med om på www.Lfogtmann.dk.  Derudover er jeg engageret som frivillig rådgiver og holdleder på Livslinien.


Jeg har en 4-årig uddannelse som Certificeret Master Coach & Psykoterapeut, og jeg har siden 2013 arbejdet med coaching, psykoterapi samt krops- og åndedrætsterapi. Jeg har suppleret med en uddannelse som Cetificeret Mindfulness Instruktør, og afholder 8-ugers MBSR- og MBKT-inspirerede Mindfulness kurser, samt virksomhedstilpassede workshops indenfor områder vedr. stress, følelsesmæssig intelligens og  personligt lederskab.


Jeg er endvidere uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør  i fysiurgisk-, bindervævs- og idrætsmassage, og har efterfølgende taget kurser i Triggerpunkter og Yoga massage.


Jeg har oprindelig en uddannelse som Datanom i Projektledelse og har gennem mere end 25 år arbejdet som projektleder og underviser  i IT-verdenen. Jeg blev på et tidspunkt, som så mange andre overansvarlige væsner fra flinkeskolen, ramt af vores tids folkesygdom - STRESS. Det fik mig til at interessere mig for fænomenet stress, både for hvordan det opstår, hvordan det kan forhindres og hvordan det kan helbredes. Eller måske rettere - hvordan vi kan lære at bruge stress og lære at handle på stress på en måde, der gavner os i stedet for at lade stress nedbryde os selv og vores medmennesker.


Set i bakspejlet havde min krop havde i årevis forsøgt at sende signaler til min hjerne om, at der var noget galt, men både jeg selv og mine omgivelser ignorerede det, lige indtil en dag, hvor min krop nægtede at stå ud af sengen. Fra den dag tog mit liv en ny drejning, der har haft store både fysiske og sociale omkostninger, jeg meget gerne havde været foruden. Til gengæld har jeg fået styrket min psykiske robusthed, og min glæde og nysgerrighed til livet er vokset til nye dimentioner.


Jeg startede med at interessere mig for fænomenet Stress i forhold til min egen stressramte situation. Efterfølgende har jeg taget en 4-årig uddannelse på Coach og Psykoterapeut Skolen, samt en række relevante kurser, hvor særligt kognitionspsykologien og adfærdsbiologien med fokus på følelser, adfærd, krop og  tanker, samt bevidst opmærksomheds træning og følelsesmæssig intelligens, har haft min interesse.

Februar

?

8-ugers Mindfulness kursus

Under planlægning.

Nærmere beskrivelse følger og du er også velkomme til at ringe eller skrive, hvis du ønsker yderligere information.

Lene Fogtmann

Certifiseret Stresscoach,  Master Coach & Psykoterapeut

Mindfulness instruktør, Lægeeksamineret Fysiurgisk MassørIndividuelle samtaler - Workshops - Foredrag

Stresscoaching - Coaching - Psykoterapi

Kropsdynamik -bioenergetik - Mindfulness Fysiurgisk Massage -Hydrotherm behandling


Følg mig på Facebook og LinkedIn


Følg med i nyheder, udbud, tilbud og datoer for åbne mindfulness kurser, workshops og afbudstider.


Følg nedenstående links:

Kontakt oplysninger


Mobil: +45 40 55 49 20

Email: info@dinkroplyverikke.dk


Praksisadresse

Vandtårnsvej 62A, 1.sal nr.11

2860 Søborg

© Copyright 2017 All Rights Reserved